ROADMAP

Board #bug-reports

  • Latest
  • Top
1 vote

Maintenance Mode HTTP Error Code

Hi there, currently turning on the maintenance mode of a website returns error code 500 for that page. But it would be better to return code "503" as it implies a temporary issue: "The Web server (running the Web site) is currently unable to handle the HTTP request due to a temporary overloading or maintenance …

Maintenance Mode HTTP Error Code Read More »

Under Review Category: Core Board: Bug Reports 0 comments
1 vote

Payment Form: Site URL missing

Using the latest version 2.0.19: The form to make a pending payment fails with the error "Das Feld Site url ist erforderlich" ("the field site url is required"). I reached the form by clicking the Pay Now button that was introduced by the latest 2.0.19 release.

Under Review Category: Core Board: Bug Reports 0 comments
1 vote

S3 Support

Hi there, I remember that in the early days of WP Ultimo 2.0 development, Arindo and I worked on full S3 support for log files, invoices and other files saved by WP Ultimo. With one of the last releaseses, that support suddenly broke and the files are not saved/readable anymore. From what I see e.g. …

S3 Support Read More »

Under Review Category: Core Board: Bug Reports 0 comments
1 vote

WP Ultimo: AffiliateWP Integration plugin: incorrect links in v2

It seems that the WPU: AffiliateWP Integration plugin needs patching to work with WP Ultimo v2. There's a column on the referrals page (/wp-admin/admin.php?page=affiliate-wp-referrals) called Reference which contains the text "View WP Ultimo Subscription". The link for each row points to /wp-admin/network/admin.php?page=wu-edit-subscription&user_id=X but since the move from v1 to v2 subscriptions have now become memberships, …

WP Ultimo: AffiliateWP Integration plugin: incorrect links in v2 Read More »

Under Review Category: Add-ons Board: Bug Reports 0 comments
1 vote

2.0.18 bug with the multistep checkout

With version 2.0.18 there is a bug with the multistep checkout. When selecting a template the page does not go to the next part of the form, that is, clikcing select template just reloads the page so the user is unable to move through the form. Rolling back to the previous version resolves the issue.

Under Review Category: Core Board: Bug Reports 0 comments
1 vote

'Force different durations' bug

I kept the default monthly plans and created two daily plans. I put only the daily plans on the registration form, but they did not appear until I activated 'Force different durations'. I thought this activation is only necessary if the plans *inside a form* have different durations. Maybe it takes all the plans created …

'Force different durations' bug Read More »

Under Review Category: Core Board: Bug Reports 0 comments

Contribute your suggestions

We have different boards for different types of reports and suggestions.

Feature Suggestions

On this board you will see features suggested by our community members that entered our roadmap.

Bug Reports

This is where we list the bugs that were found in our plugin and that we are working on to solve.

Ready to get started?

Easily build your own WaaS platform with WP Ultimo!