ROADMAP

Board #bug-reports

  • Latest
  • Top
1 vote

Invoices, Payments, Membership status completely broken

Fresh install. I created a plan and a package. Both with 30 day trials via Stripe and the whole invoicing, initial amount and membership status is corrupted. The invoices are sometimes missing line-items. Completed invoices trigger apparently the membership status to be active, although nothing is paid and still trialing. The initial amount is wrong. …

Invoices, Payments, Membership status completely broken Read More »

Under Review Category: Core Board: Bug Reports 1 comment
1 vote

Package added by superadmin not showing

I created a free package and added it to the membership manually as a SuperAdmin. But it only showed up in the account after I cleared the object cache of the multisite. var_dump(wu_get_current_site()->get_membership()->has_addons()) resulted in bool(false) before the object cache clearing and bool(true) after the object cache clearing. But when I afterwards added this package …

Package added by superadmin not showing Read More »

Under Review Category: Core Board: Bug Reports 0 comments
1 vote

Stripe webhook continually failing

Since going live with a clean install of v2 in February, we've had Stripe complaining of 500 errors on the webhook /?wu-gateway=stripe The ever present message in the Stripe logs is: "We failed to handle a webhook call. Error: No such notification: 'evt_xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx'; a similar object exists in live mode, but a test mode key …

Stripe webhook continually failing Read More »

Under Review Category: Core Board: Bug Reports 0 comments
2 votes

wp-login.php redirect when login failed

Although having a custom login page and obfuscating wp-login.php, when I enter my login details wrong I get redirected to wp-login.php with the standard error message and the old standard login form. This redirect should be avoided and instead the error message should be displayed inside the wu_login shortcode widget.

Under Review Category: Core Board: Bug Reports 1 comment
2 votes

Invoice doubling without line-item

I registered as a testuser with 30 day trial using Stripe. The attachment shows the first look I have at my invoice widget. The ‘completed’ invoice does not have any line-items pulled into the document. Furthermore I would suggest only printing invoices if a payment is made of more than 0$. Especially not when trialing.

Under Review Category: Core Board: Bug Reports 2 comments
3 votes

Two Stripe payments after trial

I noticed that I got two payments from my testuser1 after 30 days of trial. The intended subscription fee and as second payment 0$. Different payment ID, different reference code, processed at one second apart, via Stripe, both labeled as initial payment. I have no plugins other than WPUltimo. I will be testing this soon …

Two Stripe payments after trial Read More »

Under Review Category: Core Board: Bug Reports 2 comments
3 votes

0-decimal setting messes up invoices

If you put ‘Number of Decimals’ in the General Settings to ‘0’, the Tax amount on the invoice will be without decimals as well. This is not ideal since it miscalculates the tax and end prices on the invoice. Potentially all of the values in the payment process.

Under Review Category: Core Board: Bug Reports 0 comments

Contribute your suggestions

We have different boards for different types of reports and suggestions.

Feature Suggestions

On this board you will see features suggested by our community members that entered our roadmap.

Bug Reports

This is where we list the bugs that were found in our plugin and that we are working on to solve.

Ready to get started?

Easily build your own WaaS platform with WP Ultimo!