ROADMAP

All Boards

  • Latest
  • Top
1 vote

Addon-only Registration forms Error

Better Addon-only forms could be used for upselling. To send out links via which the user can buy the addon. Just like direct links for the default register forms. Recreation of the error: I have a registration form on wusite..com/register with [wu_checkout slug='main-form'] which is like the default WU registration form, where you can register …

Addon-only Registration forms Error Read More »

Under Review Category: Core Board: Bug Reports 0 comments
1 vote

Order summary sorting

At the moment the order summary widget seems to sort the products alphabetically, but I suggest to sort them plan first and addon second.

Under Review Category: Core Board: New Features 0 comments
1 vote

Adding New sites infinity

I have a plan that limits 2 sites per client, but the client can continue to create sites like infinity times. So far I've tested by creating more than 5 sites, which is limited to only 2 sites per client.

Under Review Category: Core Board: Bug Reports 0 comments
1 vote

Invoices, Payments, Membership status completely broken

Fresh install. I created a plan and a package. Both with 30 day trials via Stripe and the whole invoicing, initial amount and membership status is corrupted. The invoices are sometimes missing line-items. Completed invoices trigger apparently the membership status to be active, although nothing is paid and still trialing. The initial amount is wrong. …

Invoices, Payments, Membership status completely broken Read More »

Under Review Category: Core Board: Bug Reports 1 comment
1 vote

Package added by superadmin not showing

I created a free package and added it to the membership manually as a SuperAdmin. But it only showed up in the account after I cleared the object cache of the multisite. var_dump(wu_get_current_site()->get_membership()->has_addons()) resulted in bool(false) before the object cache clearing and bool(true) after the object cache clearing. But when I afterwards added this package …

Package added by superadmin not showing Read More »

Under Review Category: Core Board: Bug Reports 0 comments
1 vote

Stripe webhook continually failing

Since going live with a clean install of v2 in February, we've had Stripe complaining of 500 errors on the webhook /?wu-gateway=stripe The ever present message in the Stripe logs is: "We failed to handle a webhook call. Error: No such notification: 'evt_xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx'; a similar object exists in live mode, but a test mode key …

Stripe webhook continually failing Read More »

Under Review Category: Core Board: Bug Reports 0 comments

Contribute your suggestions

We have different boards for different types of reports and suggestions.

Feature Suggestions

On this board you will see features suggested by our community members that entered our roadmap.

Bug Reports

This is where we list the bugs that were found in our plugin and that we are working on to solve.

Ready to get started?

Easily build your own WaaS platform with WP Ultimo!